2021-05-25
男朋友知道我鍾意食呢間越南野個豬扒飯,基本上佢每個禮拜日都會陪我嚟呢度,食飽先至去街市買餸🤗點解我咁鍾意呢?因為個蔥油好好味呀😋豬扒又夠淋,兩樣一齊好夾呀👍豬扒大部份嘅時間都好好味嘅,除非醃肉師傅放假啦,咁個味道就明顯唔同平時啦,真係呃唔到人🤭仲有呀,呢度杯奶茶都好好飲㗎有時我都會叫綠豆冰嘅。今次男朋友食咗早餐未餓,所以呢佢就叫咗個下午茶餐嚟食,份量真係好少,春卷勁迷你囉佢有兩款春卷,問過平時特別cool 果位侍應,佢答完係聽唔出有咩分別咖🤪大部分姐姐都好有heart 嘅,可能呢間舖歷史比較悠久,唔好期待好乾淨。我男友最唔滿意係咸檸七個七喜唔係罐裝,佢次次都中伏🤭 男友都幾中意d 炒粉麵,我就覺得個碟太細,師傅又裝得辛苦,侍應又拎得辛苦,客人都食得辛苦🤣講咁多,下星期都係繼續來🤪
仲有呀,呢度杯奶茶都好好飲㗎有時我都會叫綠豆冰嘅。
講咁多,下星期都係繼續來🤪