2021-10-13 98 瀏覽
放假搵左啲中環Cafe諗住慢活一下,呢間餐廳都係我book mark嘅其中一間,今日就帶朋友來試試。個地方有一啲難搵,因為個入口係喺兩條街嘅交界,來回行左幾次先搵到個入口😅內在環境係一般咖啡店格局,裏面嘅人通常都會坐好耐。因為窗口位係打卡點,所以我哋都要求想坐窗口位置。飲品方便我哋叫咗杯抹茶同Chocolate,綠茶味夠濃而且奶好滑,好好飲😍食物方面我哋嗌左人氣嘅mf potatos同埋牛油果toast,兩個都係10分推介好好味,只係個toast比較硬,但整體比其他咖啡店有特色。當日我哋兩個女仔都坐左成個下晝。雖然食物價錢偏貴,兩杯嘢飲兩個食物大概每人二百幾蚊,但坐得耐同食物質素加試景觀來講都可以接受

好好味,只係個toast比較硬,但整體比其他咖啡店有特色。