2025-02-10
開業不久既西餐廳,環境舒適,最啱放工鬆一鬆, 同三五知己傾計既好地方。今次係去bar & grill, 氣氛較為causal, 可以隨意傾計🤪今次試左Snacks Combo:有選擇困難症既我, sbacks combo就可以滿足多個願望。 炸物的脆漿上枱時仍然很脆, 炸魚啖啖肉, 還有至愛的雞翼, 特製香腸, 加上不同醬料, 滿足滿足。(Fired wings, calamari, grilled sausages,monkfish bites)Prawn Dijion:牛油果醬配上炸蒜, 令本身滑滑的牛油果加上點點層次感, 配上鮮蝦及酸酸地的醬, 好fresh.Thai beef Salad:泰式風味燒牛肉沙律, 味道不錯😋Blue Crab Fusilli:用藍蟹肉配上茄醬及彈牙的fusilli. 平實外表食落去充滿驚喜。Australian Wagyu Ribeye :其貌不揚的牛扒食落去又出奇地juice, 充滿grill 既raw的感覺。 配上沾上香草的薯條, 滿足味覺味蕾Banana Split:傳統地道的香蕉船, 喚起兒時味道。裝潢華麗, 氛圍隨性,價錢合理, 下班可以
今次試左
Snacks combo
Snacks Combo:
Prawn Dijion:
Thai beef Salad:
泰式風味燒牛肉沙律, 味道不錯😋
Blue Crab Fusilli:
Australian Wagyu Ribeye (tarragon bearnaise sauce, fries)
Australian Wagyu Ribeye :
Banana Split:
傳統地道的香蕉船, 喚起兒時味道。
裝潢華麗, 氛圍隨性,價錢合理, 下班可以chill 一chill 的地方