2023-11-24 12 瀏覽
Thai Fresh 泰式海鮮拼盤頭盤叫左個海鮮拼盤,佢係凍海鮮形式,入面有魷魚,扇貝,青口,大蝦,生蠔各2隻,配上祕製泰式醬汁。海鮮新鮮,蝦肉好彈牙,蠔就creamy 帶濃海水咸味。Scallops with XO Sauces XO醬帶子意大利粉入邊配料豐富,有4粒都帶子,煎到金黃色,再有蘆筍,蘑菇,紅椒等等,配上好惹味既XO醬,好味,值得一食,岩曬鍾意比較重口味嘅朋友。Grilled Pork Jowl 燒豬頸肉豬頸肉燒至外脆內軟,有燒過既香脆邊邊😃食落個肉似係用左泰式醬汁定配料去醃製,好有泰國口味,配酒正。揀左2杯signature cocktails 去試🍸Peachy Sex 味道比較刺激和濃味,但係都易入口,有香濃桃子味。Heart Beat呢杯比較清新,有陣陣西瓜味,好fresh既感覺。

Thai Fresh 泰式海鮮拼盤

Grilled Pork Jowl 燒豬頸肉

揀左2杯signature cocktails 去試🍸
Peachy Sex
味道比較刺激和濃味,但係都易入口,有香濃桃子味。

Heart Beat
呢杯比較清新,有陣陣西瓜味,好fresh既感覺。