2021-07-26
番工好激氣,同同事搵地方食飯呻下,周圍餐廳/樓上cafe都好多限時,想傾耐D,唯有麻甩D食茶記....我地想叫蒸魚,但唔識D魚名即係會係咩味道,樓面就算好忙 (見佢地不停聽電話接外賣) 都慢慢解答揀邊條啱我地食,好親切又好有禮貌,又問我地飲唔飲湯,好有家嘅感覺😂 即刻番工嘅悶氣都消左D 😂😂呢度叫小菜仲送飲品!!我地叫咗4個小菜:酥炸鯪魚球 ($58)唔油身,鯪魚味重,連埋蜆芥醬汁點,啖啖肉好襯,我覺得呢個係呢度必點嘅薑蔥清蒸三點魚 ($98)有唔同嘅魚可以揀, 我哋揀咗三點魚,無乜細骨又好新鮮,睇魚鮨就知,都厚肉金沙鮮魷 ($98)鹹蛋味重, 鮮魷都大塊馬拉盞炒通菜 ($68)馬拉盞辣味重, 通菜爽口茶記黎講,呢度算多款式同有特別D嘅菜式,坐都坐得幾舒服,每枱仲有消毒搓手液,員工都好乖無戴口罩戴到一半半咁,加分!呢度要變成我地放工聚腳地了
呢度叫小菜仲送飲品!!我地叫咗4個小菜:
酥炸鯪魚球 ($58)
薑蔥清蒸三點魚 ($98)
金沙鮮魷 ($98)
鹹蛋味重, 鮮魷都大塊
馬拉盞炒通菜 ($68)
馬拉盞辣味重, 通菜爽口