2020-04-08 71 瀏覽
放工想近近地食碗拉麵,本身無咩期望,但點知有啲驚喜!餐廳有種80年代日本風情,時下興復古,我都幾喜歡。不過如果佢地唔播中文歌會更有feel。放工想近近地食碗拉麵,本身無咩期望,但點知有啲驚喜!餐廳有種80年代日本風情,時下興復古,我都幾喜歡。不過如果佢地唔播中文歌會更有feel。講返食物,話明札榥拉麵,當然要食北海道名產拉麵啦,呢個蟹柳拉麵湯底麵幾夠味,雖然蟹柳係用冰凍蟹柳,但平平地,我覺得都可以接受。男朋友唔想食拉麵,嗌左鰻魚飯套餐,個鰻魚幾軟熟夠味!仲有佢地個set入面嘅茶碗蒸,因為太好食我成個搶左黎食hahaha另外仲有幾個小食,啲燒薯仔普普通通啦,不過凍豆腐好好食!因為塊皮脆脆地,但豆腐仲係好滑,又凍凍地,配上鰹魚汁,好味!仲有好多其他野食架,不過兩個人嗌唔到咁多間舖嘅裝修唔錯,門口仲有隻叮噹!
放工想近近地食碗拉麵,本身無咩期望,但點知有啲驚喜!

放工想近近地食碗拉麵,本身無咩期望,但點知有啲驚喜!

男朋友唔想食拉麵,嗌左鰻魚飯套餐,個鰻魚幾軟熟夠味!

仲有好多其他野食架,不過兩個人嗌唔到咁多

間舖嘅裝修唔錯,門口仲有隻叮噹!