2024-02-21 23 瀏覽
小編就冇咩廚藝天份嘅,所以就join左一個小朋友嘅蛋糕課程😂😂😂同我朋友慶祝生日🤭小編揀咗對小朋友有四粒星程度嘅甜美夏洛特蛋糕🎂炑八蛋糕課程同坊間烘焙坊有啲唔同,坊間嘅烘焙坊大多都係比段影片嚟睇,你就跟着做。炑八親子餐廳就會有個導師帶着你去做呢個蛋糕,有啲咩唔明可以即刻問,導師亦都會根據你嘅進程提供適當協助😇😇所以好輕鬆嘅當日導師非常友善,同我哋有傾有講,而且個蛋糕真係唔算好難整,係一個好愉快嘅烘焙經驗🤗小編都推介炑八親子餐廳俾所有家長同小朋友,因為整蛋糕唔難,仲有專人幫你預備埋份量同洗埋野。小朋友去整完蛋糕,仲可以去室內遊樂場玩,對於家長嚟講又輕鬆好多,小朋友有地方放電之餘又可以滿足到佢地整野食又可以玩玩玩🤭🤭