2024-08-05
放肆!真係太放肆!買癈水都要買得放肆!今日係銅鑼灣就見到呢間「放肆」茶飲店!睇落幾特別,入去睇下咩料先!一間來自 #香港本地品牌 嘅 #放肆茶舍 @Fancy Tea,以水果特色茶飲及各多式唔同打卡好飲茶飲主打!店員推介佢哋新出{ 🌟.•·放 肆 花 果 茶 PARTY ·•. 🌟 } ,亦都係近期佢地最熱賣嘅茶飲!一共有八款,我就揀咗最愛嘅肉肉水蜜桃🍑同埋柳橙波波🍊!✨ 肉肉水蜜桃 ✨ 炎炎夏日就正是水蜜桃豐收嘅時候!呢杯叫得「肉肉」,入面真係有好多粒粒果肉😍😍將水蜜桃配搭紅茶,佢哋嘅紅茶由錫蘭及阿薩姆結合而成,茶底芬香帶有鍚蘭茶香,同時含有阿薩姆嘅餘韻,仲有啖啖白桃粒粒果肉,有誰不愛呢😍 ✨柳丁波波✨店員話呢款柳橙汁花果茶配搭茉莉花香綠茶係最清爽,既有茶香又有果香!搭配埋寒天波波咁低熱量嘅配料(因為我怕肥),好清爽仲有粒粒寒天波波咬下,好啱咁炎熱嘅夏日!其實款款都好想飲,下次必定要試下✨新登場❤️肉肉荔枝翡翠❤️ 同埋🧡紅梅洛神花 🧡,大家有去銅鑼灣真係唔好錯過‼️🥤放肆茶舍 Fancy Tea📍銅鑼灣利園山道15號地鋪(12:00-22:00)Fancy.T 放肆 放肆茶舍
📍銅鑼灣利園山道15號地鋪(12:00-22:00)
Fancy.T 放肆 放肆茶舍 夏日特飲 水果茶Party 消暑飲品 #美食推薦 #欣賞美食 #我愛美食 #香港美食推介 #hkfood #hkfoodie #hkig #foodie #foodstagram #foodphotography #eatlove #foodiehkg
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️