之前有幫襯過,見佢最近推出左 $50串燒放題,決定去試一試有冇伏?!照舊老闆都係咁nice, 解釋完放題只需每二人叫一個煲仔飯 ($75-$128都有)‘或者 ’ 叫一set 啤洒 ($128/6支)有百威,嘉士百,asahi,藍妹揀,就可以每人加$50任食四款豬牛羊雞串,我哋四個人叫左一set 啤酒,一個煲仔飯滑雞臘腸煲仔飯 乾爽 有飯焦雖然話係放題,但串燒一啲都唔hea,同散叫既一樣,老闆話即叫即燒,每次燒出嚟都熱辣辣,絕對唔係整定凍冰冰,記得要配埋佢哋既沙嗲醬每round1 set 咁出,食完再叫,惜食 「杜絕大嘥鬼」我哋四人最後食左6 rounds,老闆仲問我地夠唔夠,要唔要再黎多round ,但因為太飽已經食唔落個人比較鍾意牛同🐔,$50食咁多串仲想點抵回哂本另外我哋叫左其他串燒,同上次一樣keep到水準如果只食放題加個煲仔飯,每個人頭加埋一都係一百蚊度,真係好抵食雖然係食放題 ,但對我黎講食物質素都好重要。呢間小店絕對有誠意!係宜家既疫市,更加值得支持。都係個句,串燒要熱辣辣先好味!

滑雞臘腸煲仔飯 乾爽 有飯焦

個人比較鍾意牛同🐔,$50食咁多串仲想點
回哂本

另外我哋叫左其他串燒,同上次一樣keep到水準

都係個句,串燒要熱辣辣先好味!

厚切午餐肉
燒原條魷魚