2007-06-21 4 瀏覽
今晚同同事慶祝生日, 一行8人, 我們在觀塘返工, 所以食頭輪(6:30-8:30), 今次都係我地第一次試這間餐廳, 整體上都好好。食物方面:-都算有幾多選擇, 雖然有同事唔食生野和有孕婦, 但係佢地都食到飽飽。其中幾款都幾好味:-1.芝士年糕(好食但食得多好滯)2.炸蝦壽司卷(有d似和民o個d)3.炸蝦天婦羅(好新鮮)4.鹽燒雞亦5.蟹子粥6.一口牛7.燒青椒服務方面:-送食物速度好快, 收碟都收得快, 加茶都加得密訂位時佢已經問有冇人生日, 我地差唔多食完時仲送左4件雪糕蛋糕比我地, 我地個個都食到好飽, 要行一陣apm先返去。個廁所好難搵, 沿途好dirty, 條樓梯有d滑, 大家去時要小心小心。食過幾間日本放題餐廳, 呢間真係好過黃埔朗田多多聲, 但係又冇松屋同稻穗亭咁貴。大家可以一試。

食物方面:-
1.芝士年糕(好食但食得多好滯)
2.炸蝦壽司卷(有d似和民o個d)
3.炸蝦天婦羅(好新鮮)
4.鹽燒雞亦
5.蟹子粥
6.一口牛
7.燒青椒

服務方面:-
送食物速度好快, 收碟都收得快, 加茶都加得密