2022-07-11
油麻地有一間可以一邊食放題一邊食燒烤嘅神燈主題特色店,今次第一次嚟食就試試佢地既Level 2。雖然佢地位於地面下層,但內裏裝潢乾淨企理,光線充足,亦有神燈主題嘅裝飾。Level 2會多咗安格斯美國牛肉任燒, 當中包括安格斯肉眼扒、美國雪花牛小扒、封門柳等等。牛肉基本上都唔錯,我最鍾意食佢嘅肉眼扒😋脂肪比例較少,基本上成塊都係肉,好啱我呢種食肉獸。牛肉切得厚度大少適中,唔會燒太耐,一口一塊十分滋味。Level 2級別仲有各類嘅水產可以任燒,例如芝士燒生蠔、蒲燒鰻魚、深海大虎蝦、雞泡魚乾等等。佢哋嘅鰻魚好大塊👍燒完之後大大嚿咁咬,滿口都係燒鰻魚汁,冇得彈。另外值得一提嘅就係雞泡魚乾,呢款喺其他放題店好少見到,佢哋就可以大大塊咁畀你燒,燒完之後外表係脆嘅,但亦都帶少少韌度,好有口感,帶有少量鹹味,好啱我口味😆除咗燒烤佢哋另一主打係放題, 刺身、卷物、壽司、熱款、甜品、酒類都係任飲任食。刺身同魚生類食物基本上都係新鮮嘅,鍾意食生食嘅朋友可以食多少少。小食同炸物類都十分出色😍個人首推椒鹽雞翼同明太子雞翼,雞肉嫩滑多汁,調味出色。甜品試左啫喱同朱古力蛋糕,啫喱係正常嘅杯裝啫喱,有幾款口味選擇。朱
甜品試左啫喱同朱古力蛋糕,啫喱係正常嘅杯裝啫喱,有幾款口味選擇。朱古力蛋糕帶有少少咖啡味😮又幾好食,甜度啱啱好。
店內有多款飲品選擇,除左汽水都有酒類飲品。Level 2餐等級亦可以選擇特飲,我嗌咗杯綜合水果茶試下,味道少少甜,裏面有好多果肉,好啱我飲。
餐廳服務算唔錯,一開始會解釋畀你聽唔同級別既餐有咩分別,掃描QR code後點選落單後,上餐速度都好快,亦都好快幫你收拾空左既食物碟。
另外提一提,首次光臨成為會員會有88折優惠‼️