2016-05-27 300 瀏覽
唔明點解d fd咁鍾意食放題,有親gathering都話食放題,help!!!!!其實幾個人去食放題都幾舊水啦,點解唔好好地正正經經食d有質素既野呢?今日我一於力排眾議,堅決反對再食放題,拉左兩個fd黎呢度食好少少。三個人意見多多,最好就係叫個包羅萬有既餐,所以一致同意柯打個龍蝦套餐,$620,除返開三個人都ok,份量亦夠三個人食,多春魚,大蝦,牛肋肉,龍蝦尾,厚切五花腩,八爪魚,LA牛骨,生蠔,仲有炸醬面同甜品年糕,正!多春魚真係好難燒,燒完一邊翻轉都會爛曬,職員見到忍唔住出手相助~多春魚入口帶焦香,口感香脆,終於無"爆肚"喇~牛骨同牛肋肉都香味特濃,完全食到原始風味~先將大蝦既兩側燒熟,再剪開中間燒多陣,咬落彈牙~龍蝦尾有成4吋長,肥美好肉地,又鮮甜~厚切五花腩脂肪四溢,燒到吱吱聲,食慾爆升,嚼勁十足,滿足到暈~出名為食既fd子話想食埋醬油蟹($198),好,一於奉陪。蟹膏、蟹肉都好豐富,味道偏重,唔怪得韓國人咁鐘意攞佢黎「送飯」。食完呢餐,d fd都同意以後唔再食放題luuuuuu~

食完呢餐,d fd都同意以後唔再食放題luuuuuu~
2016-05-22
20 分鐘 (堂食)