2020-11-29
平時番工湊仔咁繃緊,襯住拍拖周年紀念日,將仔仔交俾家人,同老公出去好好放鬆下上網見到好多人推薦Chillax,佢地係一間集結Message, Bar, Cafe嘅鋪頭,環境非常咁舒適又Relax,我地就揀左「Chillaxation 」massage package B 1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)2️⃣飲品+ refreshments (mini pie/ scone / upgrade slice cake)姐姐手勢好好,仲發現到我因為經常㩒電話,令到左手手腕輕微移位😱點知姐姐幾下手勢就幫我正番位,而且成個過程唔係用死力咁按,總之按完唔會話好似俾人打完一身咁,成身都refresh 左好似重生一樣!店鋪用沙漏計時,即刻冇左果種「趕時間」嘅感覺,睇住d沙流落嚟仲好治癒混添!俾多張全景圖,舒適到差d瞓著呀!按完仲可以high個tea☕️佢地嘅咖啡好有質感加埋個strawberry jam scone,人生圓滿了☺☺☺老公就話咸點mini pie香脆又夠味,想再encall另外佢地仲係一間Dog Friendly 嘅鋪頭,除左high tea亦都有午巿及晚巿選擇,如需要另加按摩服務,按摩
1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)
俾多張全景圖,舒適到差d瞓著呀!
按完仲可以high個tea☕️佢地嘅咖啡好有質感
老公就話咸點mini pie香脆又夠味,想再encall
另外佢地仲係一間Dog Friendly 嘅鋪頭,除左high tea亦都有午巿及晚巿選擇,如需要另加按摩服務,按摩價錢更會有75折架‼️
下次一定要帶埋芝麻嚟嘆下丫🐶🐶