2021-05-07
$10生蠔確係幾低今日同朋友仔經過香港仔中心,小小肚餓,見到有$10生蠔,膽粗粗來試下😍間鋪都幾新淨同幾大,因為我們大約6:30pm入座,所以無乜人。生蠔$10生蠔咁低一定要試下啦,叫左1打,店主介紹是來自Ireland,Size唔算好大但$10來講超低食,好過好多酒店buffet的生蠔,新鮮又海水的味道,超正,各位來食的一定要試下。刺身店家現在promotion 兩款刺身有優惠,試左三文魚和帶子,都好新鮮,尤其帶子好鮮甜,正!!Parma Ham Pizza約8吋的Pizza,只有一種厚道,批邊很脆,味道出色,Parma Ham對我來講幾咸,但加上火箭菜味道恰道好處。店員服務也很週到,入坐前會問怕唔怕熱,因為他們有些座位在室外,食完每道菜又會主動收碟。呢間鋪都幾大,好適合三五知己來飲酒傾計。另想提一提,我們點餐後店員才介紹promotion,$199可享用7款不同國家的生蠔 + 1隻法國生蠔和餐酒,因為當時不太餓沒有叫,下次會來試試,呢個set幾低食咁🤭
生蠔
刺身