2020-10-15 89 瀏覽
我冇諗過而家有咁新潮嘅車仔麵食!新潮嘅位係,第一座位設計非常之好,夠晒位擺嘢又唔會覺得迫,而且款式又多、上菜速度又快,侍應服務又非常之好!呢一餐真係食得好滿意,一定會再嚟幫襯!今日放lunch嘅時候,我同同事見到一間新開嘅車仔麵餐廳,一入到黎好彩剩返兩個位俾我哋坐,新開都咁多人嚟食,真係好少見!車仔麵有唔同嘅面俾你選擇,見一個面都只係$13,加埋一個餸都只係$21有找,香港而家邊度仲搵到啲咁平嘅車仔麵食!而我就好貪心咁試咗佢唔同嘅餸,個人覺得佢嘅牛腩同雞翼真係好好食!牛腩係一舊一舊嗰種,唔會碎晒,而且真係好入味!雞翼方面,啲雞翼除咗夠晒入味之外,肉質好滑,唔會覺得好柴嗰種口感。而且真係要講下佢嘅麵嘅份量!係非常之多!!多到我同事係男仔都食唔晒,我諗佢嘅份量應該有兩個公仔麵咁多,最神奇嘅係竟然lunch time已經冇晒油面,代表佢哋嘅油面一定好好食,我下次自己都要試吓!除此之外,佢哋亦都有六款唔同嘅辣醬俾你選擇,包括左中國唔同六個地區嘅味道,枱上面亦都有介紹唔同辣醬大概嘅味道,非常貼心!如果你唔夠飽嘅話,仲可以而家唔同小食。我同同事就試咗佢哋嘅雞軟骨同埋芝士豆腐,佢雞軟骨嘅份量非常之多

如果你唔夠飽嘅話,仲可以而家唔同小食。我同同事就試咗佢哋嘅雞軟骨同埋芝士豆腐,佢雞軟骨嘅份量非常之多,而且唔會好油。

成餐俾我嘅感覺真係非常好,好有特色之餘,仲要好食!