2024-05-03 30 瀏覽
返工為的是搵錢,搵到錢當然為左食,今晚就食居酒屋,細細碟可以食多啲款式🤗 而且碟碟精美🤓「芝麻八爪魚」好耐沒有食這款了,令我食不停口呀☺️「吉列蠔」 哎喲!好新鮮脆口呀🤓 而且大隻juicy ☺️「熟帶子串」 加上了照燒汁好野味呀「比目魚」 份量唔少,兩片魚塊再配上日本米炒飯😗「炒雜菜」細細碟的食個炒菜,夠呀👍🏻「蕃茄沙律」開胃前菜,用上醋汁撈上好開胃,而且沙律菜同蕃茄都好新鮮「磯煮鮑魚」 好爽滑鮑魚,配酒一流👍🏻「安格斯肉眼扒」 一整塊牛扒,燒至7成熟,仲好細心地切開♥️「麻辣茄子」 外層有麻辣口感,令無咩味的茄子更好味,而且好match🤗「芝士翠玉瓜」 我見好多人叫都有點這款,果然無叫錯,好爆水🤗 而且加上芝士好特別👍🏻「金菇牛肉卷」 這款小食,好好食!而且金菇醉上夾上牛肉好有咬口😗「柚子檸檬酒 」「蘋果梳打」備註:🔺套餐抵食,可以揀款式,份量也不錯🔺地方適合跟朋友聊天飲酒

「芝麻八爪魚」好耐沒有食這款了,令我食不停口呀☺️
「吉列蠔」 哎喲!好新鮮脆口呀🤓 而且大隻juicy ☺️
「熟帶子串」 加上了照燒汁好野味呀
「比目魚」 份量唔少,兩片魚塊再配上日本米炒飯😗
「炒雜菜」細細碟的食個炒菜,夠呀👍🏻
「磯煮鮑魚」 好爽滑鮑魚,配酒一流👍🏻
「柚子檸檬酒 」
「蘋果梳打」

備註:
🔺套餐抵食,可以揀款式,份量也不錯
🔺地方適合跟朋友聊天飲酒