睇評價又救左一命、吹到香港數一數二好味😍😍!?!!真係成功呃左我去啦,懷疑呢間野好多打手,未食過咁差既粢飯🤢🤢🤮..1. ❌成價比十分低因為評價吹到好大,係有一定既期望,至少!至少!要對得住$27先叫一個好既粢飯掛第一點,已失敗,用咁貴價錢買左件垃圾..2. ❌非新鮮即叫即做熱辣辣,的確係,表面上既糯米飯。但唔代表入面既配料都會係新鮮熱辣出爐🤣我係13:30去到舖頭買,當時舖入人流都唔少,見到枱面已經整好一堆粢飯(約30個)。可能咁岩啦,當時粢飯師傅係無整緊,所以❌即叫即做(覺得已經比評價呃左😂)👉🏻拎上手表面熱辣辣既時候,都仲對佢有一定期望既🥲🥲🫠..3. ❌餡料多?但出曬油 硬到咬唔開👍🏻餡料多?errr 可以講係油炸鬼比起平時既大啲,但相對榨菜肉鬆好少,真係好少,同埋一啲都唔貼飯,啲餡會分散晒,不可稱為一體。下面張圖,其他就係我放棄左咬硬過條命既油炸鬼,加埋唔好味 0特別性既糯米飯.之前我都有寫過其他粢飯評價,暫時黎講 佢完全係「全香港最難食最唔抵買既粢飯」白白浪費左我$27,心痛、牙痛、荷包痛🅾️
睇評價又救左一命、吹到香港數一數二好味😍😍!?!!
1. ❌成價比十分低

第一點,已失敗,用咁貴價錢買左件垃圾
2. ❌非新鮮即叫即做

3. ❌餡料多?但出曬油 硬到咬唔開👍🏻