教育路一帶而家愈來愈多特飲店,大型連鎖同埋小店都愈開愈多,本身都無專登想試呢間,但佢開左係超級出名既肥姐蠔餅婆隔離🤣買開蠔餅都一定會留意到!😆·我就係獨自完成左一底蠔餅🙊買左鮮果茶試下,清一清喉嚨😛·小店一間都算多選擇架啦,芝士奶蓋、鮮果牛奶、益力多、星冰樂之類💁🏼‍♀️不過諗住清爽一下,無試佢奶類飲品🥤🥤·芒果四季春/茉莉茶💰HKD28(可加$5轉玫瑰/桃香茶底)芒果控表示,飲親果茶永遠淨係揀芒果🥭😅茶底揀左買四季春,貪佢茶味濃烈啲,店員都好細心提醒我,會比茉莉茶澀口少少,估計平時啲客應該多數揀茉莉茶底吧🤔🤔·一入口好多芒果肉😍👍🏻👍🏻大啖啖啜極都仲有~不過可能芒果季節剛剛過去🙈果肉無我想像中咁香甜喲👉🏻👈🏻至於茶味,如店員所講有些少澀、但夾返啲芒果其實岩岩好,我無叫少甜都覺得岩飲~不愛甜的人(我)可以一試💕
我就係獨自完成左一底蠔餅🙊買左鮮果茶試下,清一清喉嚨😛
芒果四季春/茉莉茶💰HKD28
(可加$5轉玫瑰/桃香茶底)

芒果控表示,飲親果茶永遠淨係揀芒果🥭😅
一入口好多芒果肉😍👍🏻👍🏻
不愛甜的人(我)可以一試💕