餐廳: 元気寿司 (粉嶺名都商場)
資訊:

2019-01-13 278 瀏覽
粉嶺元氣壽司位於粉嶺名都,交通方便,商場正正位於粉嶺火車站旁邊,一落車過橋就可以直達。餐廳入面卡位比較多,都方便幾個人一齊去食,亦有少量迴轉壽司位,我鍾意坐回轉壽司位,比較特色啲。餐飯入面好豐富相片亦好吸引,花多眼亂,不過我都選擇左幾款自己鍾意嘅。元氣好嘅地方係跟單跟得好快,亦好少漏單,我點完餐無耐就已經有嘢食😋我揀咗炸蝦卷同埋牛油果軟殼蟹卷,好鍾意啲卷物送到黎仲好熱嗰種感覺,兩種卷物食落口好口感🤤另外點左三文魚腩同埋牛油帶子,個魚腩都算厚同埋好爽,個牛油帶子好Juicy,牛油味又唔會好濃

牛油帶子壽司

吉列蝦卷