2021-08-31
相信宜加吾少人轉部門/離職都興買散水餅,前排同個同事一齊夾散水餅,佢推薦左哩間,一黎黃店要好好懲罰😎二黎佢既散水餅好有特色😎今次beans出哩個散水餅好有諗頭,同謝曬皮合作,聲稱"已經幫你諗好如何唔撈又不失霸氣 !!"哈哈,認真串得黎又好搞笑。首先佢散水餅同散水撻揀,個包裝盒分彩色祝願版同元祖暗黑版。兩個盒都畫得好靚好正,好中意元祖暗黑版個句“今夕吾軀歸故土,他朝君體也相同"😂😂搞笑得黎帶點諷刺。佢一盒有有12件cupcakes/tarts, 有好多種口味,兩個口味都類近,有朱古力、抹茶、什莓、士多啤梨、檸檬.... 而每一件tart/cupcake都插左一張小卡仔有吾同既得意/經典語錄。我地買左兩盒tart一盒cupcake, cupcake就靚d, 但味道就tart好味d, cupcake個butter cream好甜,糖份超標😂😂個cupcake質地吾夠鬆軟,不過d tart真係好食,吾會太,而且個餅底very good, 值得encore, 大受同事歡迎。同事個日見到個個都話好搞鬼好特別,想有d諗頭就送哩個啦。 Ps. 我個時揀左自取,3盒真係好重,同埋好大盒(我自己雪櫃放吾落
首先佢散水餅同散水撻揀,個包裝盒分彩色祝願版同元祖暗黑版。
同事個日見到個個都話好搞鬼好特別,想有d諗頭就送哩個啦。
Ps. 我個時揀左自取,3盒真係好重,同埋好大盒(我自己雪櫃放吾落😂😂)個staff為左我容易d拎得容易d特登幫我兩盒綁做一齊,又問我係咪唔會拎到好遠,好caring同細心的staff😎👍
宜加最新個價from beans website: $380 (直送上門) (✻自取八折) 訂購兩盒或以上(第二盒起)額外九折!!
個時兩個人分都抵😎