(ˆ꜆ . ̫ . ).ᐟ.ᐟ💮八木橋⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好好食!首先講吓食物款式先,食物款式嚟講佢哋都真係算幾多!最令我意外嘅係佢哋有A4和牛😱仲要係高質嗰隻!食落去牛肉味香濃,抵讚🫡。除此之外佢哋其他肉類都係好高質素,經過醃製嘅食物唔會話太過鹹🤔,反而味道剛剛好。另外仲見到佢哋有海鮮,我同朋友都忍唔住要單點幾款🥰食落去又覺得好新鮮好唔錯🫶🏻其次就要講吓呢度嘅環境,由於係一間食燒肉嘅放題店,其實我自己都好怕佢哋地板會好油或者通風系統唔足夠,但係呢一度完全冇呢一個問題👍🏻佢哋嘅清潔做得好好,而且唔會油淋淋‼️座位都非常寬敞坐得舒適。最後就梗係講吓價錢方面啦,我覺得而家呢一段時間都係幾抵食嘅,聽聞佢哋係做緊三周年嘅優惠,只要提早預約就可以食足四個鐘😂我同朋友都大戰咗三個幾鐘先捨得走😳相對上就好似比以前抵食咗咁👍🏻