2021-10-04 969 瀏覽
今日收工 同大佬食飯 話上網有人介紹 可以一試 去到門口已經滿滿的伏味 但又肚餓 同諗住一場黎度咪試下 都係入去坐低左 叫左幾個菜 完完全全感受唔到鍋氣 同風味2個男人叫5個菜一個炒飯 一個粥 我都諗緊會唔會叫太多食唔曬 事後真係叫多左 好難食個推介既炒牛肉 同豬雜 個味道基本上一樣 都係無咩味道第一啖入口己經覺得好一般 搵唔到香氣同鍋氣 唔講以為叮出黎 事後覺得胃唔係好舒服 我大佬仲話d牛係臭牛 雞堡 唔惹味都算 大舊小小都覺得凍凍地炒通菜 我都唔指望有大陸咁有菜味 你咪整喊喊地呃下我 點知都係無味 菜又梅雞粥無雞味唔再講 唔夠綿 d米有軟有唔軟 唔知係咪特別做法定煮一半洛飯去煲生炒牛飯最正常 一樣無咩味 叫做最入到口 我有信心做蛋炒飯可以好食過佢 起碼唔會咁濕服務比多粒星係佢係咁比茶我大佬飲不可一 不可再 曬錢又浪費
2個男人叫5個菜一個炒飯 一個粥
我都諗緊會唔會叫太多食唔曬 事後真係叫多左 好難食