2016-01-12 711 瀏覽
係朗豪坊行到有D攰,想搵個地方坐下食D小食甘。跟住見到呢間野都幾多人等,加上見到店鋪嘅裝修好日式嘅感覺,下午時間仲有下午茶套餐添,所以就黎試下。店鋪明顯人手不足,在場先係得兩個人,其中一個仲要負責埋等位叫號添,所以就算有吉台,都未有人得閒去整理,叫號相對比較緩慢。就算去到點餐,都要叫咗幾次先有人黎,人手方面真係要改善下。講翻食物方面,店鋪最推薦亦話係最出名嘅就係炸包,一共有4款口味,今次就試咗芝麻味嘅,要咗個下午茶二人餐,入面有一個炸包,一份薯條,雞翼同沙律,同兩杯飲料。炸包味道幾好,食落都好香芝麻味,口感食落幾特別。薯條方面就醬比較少,沙律份量比較少,沙律醬係用醋,所以唔會太膩,雞翼份量真係少,餐牌寫住4件嘅份量,點知上黎之後原來係張一隻雞翼切開一半,其實即係得兩件,如果係甘直接係一對仲冇甘嬲。
2015-12-12
10 分鐘 (堂食)