2015-10-05 616 瀏覽
今日放工, 同老公仔仔去左新都會行街, 本來諗住食個MCD 就算, 但去到E個門口,好多人係度得緊位喎, D相又好似幾好味喎, 即攞票先..等左約20分鐘, 有位LA,叫左兩個SET, 兩個都係新野, 做緊POMOTION....1) 泡菜黑椒牛肉飯連飲品 配黑椒誘惑雪糕  $792) 澳洲KOBE和牛連飯和飲品$150 +$7 搖搖沙津 係出面等位果陣,望入去見到好多人係度SHAKE 杯沙津, O, 好得意喎,BB見到都好興奮.. 正, 沙津杯上層有包芝麻醬, 中層有面包糠, 下面係沙津菜,將所有配料倒晒落下層係咁SHAKE...比BB SHAKE左一陣, 佢開心到差D 扔左杯沙津落地..芝麻醬汁充足, 好有芝麻味, 菜好新鮮, 面包糠好脆泡菜黑椒牛肉飯好好味, 開頭有D 辣, 食落好好味, 推介食完個飯隔左陣就有待應放左杯雪糕係我地枱邊, 係好快, 放低話雪糕就走左, 望都冇望過我地, 勁! 我個人覺得好冇禮貌,我隔離枱都有叫雪糕, 佢地連有人放左杯雪糕係枱邊都唔知, 發現果陣杯雪糕已溶左一半..雪糕味似MCD 朱古力雪糕我地食晒泡菜牛肉飯, 沙津, 雪糕後都未見個和牛飯, 原來佢
但去到E個門口,好多人係度得緊位喎, D相又好似幾好味喎,
即攞票先..

等左約20分鐘, 有位LA,

1) 泡菜黑椒牛肉飯連飲品 配黑椒誘惑雪糕  $79

2) 澳洲KOBE和牛連飯和飲品$150 +$7 搖搖沙津

芝麻醬汁充足, 好有芝麻味, 菜好新鮮, 面包糠好脆
泡菜黑椒牛肉飯
好好味, 開頭有D 辣, 食落好好味, 推介

食完個飯隔左陣就有待應放左杯雪糕係我地枱邊,
我隔離枱都有叫雪糕, 佢地連有人放左杯雪糕係枱邊都唔知,
發現果陣杯雪糕已溶左一半..
雪糕味似MCD 朱古力雪糕

我地食晒泡菜牛肉飯, 沙津, 雪糕後都未見個和牛飯,
原來佢地漏左單,O....
澳洲KOBE和牛連飯
E 個好失望, $150 食和牛E個價好正常,
但佢地和牛好多根位, 一大舊脂肪位, 有泡菜牛肉飯咁好食..

唔覺係和牛級, A...叫返普通餐好過...
各位, 小心中伏

題外話/補充資料: 發現E間野係要人催嫁, 食飯其間見左右隔離枱都要叫待應,同佢地講咩野未黎, 所以各位見D野未黎齊就要問LA, 好易漏單嫁...
2015-10-02
20 分鐘 (堂食)
  • 泡菜黑椒牛肉飯