2020-12-07
純粹路過附近搵搵食,見到呢間小店食物幾好,幫襯過2次,店員都好nice好helpful,想支持一下佢地鋪裡面有好多貴價figures Marvel、Eva之類,有興趣可以黎觀賞下,不過唔係重點,重點係比較特色既 自製鬆餅&果醬上次喺鋪頭食過一次海鹽花生味鬆餅,覺得面又鬆又脆,鬆餅係好特別,比平時啲鬆餅既特別扁但脆香,令我好難忘。(我平時麻麻地花生味,但呢個令我覺得好好味)三個鬆餅@$58味道: 海鹽花生、提子 & 抹茶紅豆(連 自製果醬+creamcheese)今次我買左返屋企食,買左3個,一樣好味,但店員建議喺食之前輕輕焗烘一陣,會更香更好味。始終鍾意海鹽花生味心太軟 $50 仲有喺店舖食過 心太軟都正。正餐都唔錯嫁,食過all-day-breadfast👍&晚餐 黑松露野菌忌廉意大利飯都好味。希望下次經過繼續食到呢間鋪既食物,支持一下。
鬆餅
三個鬆餅@$58
味道: 海鹽花生、提子 & 抹茶紅豆
(連 自製果醬+creamcheese)
心太軟
心太軟 $50
仲有喺店舖食過 心太軟都正。
希望下次經過繼續食到呢間鋪既食物,支持一下。