L'AMOUR

聽聞呢間位 #主廚 勢頭強勁 一於嚟試吓🤨#前菜 #烤加拿大海膽多士 #seaurchintoast $198/3 pcs收得呢個價錢 果然海膽份量不少大大塊 夠新鮮 不過味道唔算好濃郁#maincourse #傳統法式鵝肝牛柳 #tournedosrossini $398擺碟好精緻😍份量果然係 #法國餐 😅件 #鵝肝 真係有質素 煎到外脆內軟 夠香口👍🏻牛柳我地request 咗 #medium 不過砌開覺得似係 #mediumwell 旁邊擺碟嘅蔬菜 烤得又幾好食 唔會太乾#法式香料烤龍蝦海鮮薏米飯 #seafoodpearlbarleywithgrilledlobster $368 呢碟擺碟更精緻 好似藝術品咁🎨帶子有兩粒 龍蝦🦞唔算好大隻 肉質都爽口個 #薏米飯 #pearlbarley 幾出色😋首先個 #蝦汁 唔錯 再配上薏米飯 好有驚喜!當然 大部分係因為薏米飯嘅口感 好煙韌好特別 唔會太膩 #drink 方面 睇之前啲食評 有幾杯 #港女drink #打卡之選所以又點可以唔試吓呢😂😂#Dream $133有酒精嘅 #cocktail 味道就。。。好似話係🍎 不過飲咗兩啖就
聽聞呢間位 #主廚 勢頭強勁 一於嚟試吓🤨

旁邊擺碟嘅蔬菜 烤得又幾好食 唔會太乾

呢碟擺碟更精緻 好似藝術品咁🎨
帶子有兩粒 龍蝦🦞唔算好大隻 肉質都爽口
個 #薏米飯 #pearlbarley 幾出色😋
首先個 #蝦汁 唔錯 再配上薏米飯 好有驚喜!
當然 大部分係因為薏米飯嘅口感 好煙韌
好特別 唔會太膩
法式香料烤龍蝦海鮮薏米飯

所以又點可以唔試吓呢😂😂

#Dream $133
有酒精嘅 #cocktail
味道就。。。好似話係🍎
不過飲咗兩啖就。。。 個人認為好甜😅

#SexyOnTree $98
個底有堆果肉 咁啱都係🍎