2019-08-01 1480 瀏覽
星期天~ 行山天~ 下晝4點幾同朋友係屯門行完山,覺得肚餓,想搵間靜靜地嘅cafe食下野、傾下偈☺️ 網上見呢間cafe都幾多正評,食物環境睇落都唔錯咁,就決定揀呢間!😆餐廳位置唔多,只有幾張小圓枱,所以環境都幾幽靜舒服,好適合靜靜地傾下偈😉店員都好有禮貌,經常面帶微笑,令人心情變得更好😊All day breakfast $78我同朋友都叫左all day breakfast,材料好豐富,有蜜糖薯角、煎德國腸、炒蛋、煎火腿、粟米粒、番茄、烘麵包和沙律菜!作為薯仔控嘅我表示對呢個薯角好滿意,烤得好香口,配埋蜜糖醬有畫龍點睛嘅作用!炒蛋都唔錯,軟滑可口,食蛋有蛋味!唯一不足係偏多油,尤其係火腿和德國腸,如果可以係上碟之前隔一隔油會更好~😝總結,環境和食物質素都唔錯,適合兩個朋友仔relax下傾下偈!🙌🏻🙌🏻

店員都好有禮貌,經常面帶微笑,令人心情變得更好😊

All day breakfast $78

炒蛋都唔錯,軟滑可口,食蛋有蛋味!

• All day breakfast