2023-06-20 254 瀏覽
Bookmark呢間餃子店好耐🤤終於搵到時間試吓🥟餐廳裝修好文青cafe feel, 唔似一般餃子店🤣.✨椰菜冬菇雲耳豬肉餃+菜心豬肉餃 配蕃茄湯✨餃子好飽滿,唔算超級大粒,但粒粒d餡都好充足🌻椰菜餃好掂😍冬菇都好提鮮🍄✨菜心餃就貪得意試吓既。因為好少見見用菜心做餃子餡🤣Um…其實係好食既,不過就覺得菜心都係唔夾餃子咁囉😅✨香芹芫茜豬肉餃+韭菜豬肉餃 配雞湯✨兩款餃都好食呀🤪尤其個芫茜餃,搭埋芹菜好清新,芹菜芫茜味又足✨麻辣青瓜牛展絲✨屬於小辣程度,但愈食愈辣,青瓜比牛展好食,因為牛展無乜底味,淨係得外面既麻辣味另外都試吓辣菜脯,係超級辣呀🔥🔥🔥🔥🔥菜脯偏大粒比較有咬口,但真係太辣喇,同餃子一齊食會蓋晒餃子本身既味道,淨係食到辣味,如果可以調較吓辣度就好喇~🌶️
✨椰菜冬菇雲耳豬肉餃+菜心豬肉餃 配蕃茄湯

✨香芹芫茜豬肉餃+韭菜豬肉餃 配雞湯