2022-06-21 69 瀏覽
🥱同朋友食飯嚟咗呢間超可愛嘅cafe,牆上嘅哈欠logo超可愛,假期嚟呢度食嘢有好chill嘅感覺,仲有比寵物嘅主食添㗎🥰 呢間cafe喺深水埗行4分鐘就到,位置方便,而且裝修仲好別緻,呢度以白色同木色為主調,温暖嘅燈光令人都好想打哈欠😝 🍤🍲 蒜香白醬大蝦干貝蓋飯 ($ 108)超多白醬但又唔會好膩,有淡淡蒜香,仲有啲香草☺️ 啲醬夠creamy,撈白飯一流🥰 仲有三隻大蝦同好多粒幾大粒嘅干貝😝🐥🥯 BBQ醬燒雞配芝士醬貝果 ($ 88)呢個bagel同平時食開嘅有啲唔同,係比較淋身唔硬唔脆嘅🫢 可能係因為太多芝士同醬汁🤤 芝士份量超多超級拉絲!雞扒係燒烤醬味,肉質嫩滑,正😙🍯🐣 糖脆雞翼 ($ 88)五隻雞翼,加咗蜜糖嚟炸,表面好脆口、甜甜蜜蜜,裏面肉汁豐富又㥤水嫩口😋🌼 自家製百香果桂花蜜(熱)($ 48)🌸 自家製蘋果玫瑰香蜜 (熱)($ 48)覺得飲品最高質🤩 兩杯自家製熱飲除咗有蜜糖味,仲有不同嘅花香,清新得嚟潤喉又好飲💗

🍤🍲 蒜香白醬大蝦干貝蓋飯 ($ 108)

🐥🥯 BBQ醬燒雞配芝士醬貝果 ($ 88)

🍯🐣 糖脆雞翼 ($ 88)

🌼 自家製百香果桂花蜜(熱)($ 48)
🌸 自家製蘋果玫瑰香蜜 (熱)($ 48)