2022-08-04 758 瀏覽
Ooo店主追夢既文青CafeooO想簡單食個lunch, 所以諗起山林道,行經呢間簡約既Cafe, 見餐牌介紹這是兩名女酒鬼👭追夢的地方。梔子又名雞蛋花,花語是喜悅和永恆的愛。店主由於工作關係,要經常飛來飛去在世界各地遊走。旅行久了,最感動的還是一種家的歸屬感,讓她們可以放鬆和朋友喝喝酒,這個就是栀子誕生的原因。很少餐廳會分享開店的故事😍所以我👀看了故事才走進店,感覺很有親切感!OooooO牛油果蟹肉意大利麵 $148高高既意粉山😍上面放了超大份量既蟹肉👍🏻👍🏻!牛油果醬Creamy 濃而不膩,混入蟹肉,每啖意粉掛有牛油果汁😋意粉味道真係少有既出色!唯一意粉稍為軟咗少少🤏🏿,但總體來說好評!OooooO蕃茄蟹肉意大利麵 $148一樣好多蟹肉😋蕃茄味剛好!呢個意粉既軟硬度就岩岩好係我喜歡少少韌質地既意大利麵!OooooOGreen $58羽衣甘藍、嫩菠菜、青蘋果、菠蘿、檸檬—-超Fresh 健康!OooooOBananut 杏仁香蕉 $58香蕉,杏仁,椰子水,岩鹽—-香蕉味較重😋
Ooo店主追夢既文青CafeooO

牛油果蟹肉意大利麵 $148

蕃茄蟹肉意大利麵 $148

Green $58

Bananut 杏仁香蕉 $58
香蕉,杏仁,椰子水,岩鹽—-香蕉味較重😋