餐廳: 大家樂
資訊:

2009-02-13 25 瀏覽
今日又可以黎呢度食早餐,本來想食魚柳炒蛋加茄通。但見到有新早餐出,就試下啦。個餐有炒蛋、鮮油餐包及麥皮加埋杯餐飲。炒蛋繼續保持水準,依然炒得咁滑。最正就係陣陣既牛油香,相當美味。鮮油餐包即係個餐包加埋牛油,個包唔算太硬又唔算太淋。我覺得塊牛油好重要,因為無左塊牛油,就只係個好平凡既餐包。呢個感覺就好似食餐菠蘿油,雖然上面係無菠蘿。麥皮呢麥皮係加鮮奶,所以我可以加糖食。我覺覺得咁食會仲好食,因為加煉奶會好甜,但加糖就好。凍奶茶都幾好飲,好小失手既飲品。呢個餐雖然份量細,但都幾飽肚架。

炒蛋
鮮油餐包
麥皮

凍奶茶
都幾好飲,好小失手既飲品。

呢個餐雖然份量細,但都幾飽肚架。
麥皮
鮮油餐包加炒蛋
凍奶茶
$21 (早餐)
鮮油餐包加炒蛋