2018-09-02
少女之香檳 + 1件芝士蛋糕 $68.係k11附近返工既我有一日路過見到luna cafe推出左新既情侶set♥️ dry到爆既我忍唔住入去試下佢究竟食完會有幾sweet🤣.少女set 佢會提供一杯無酒精既香檳 又可以試下 luna cafe好出名既北海道芝士蛋糕😊 賣相好靚好有心思 ..芝士蛋糕好香滑 口感軟綿 芝士味都幾濃 但又會食到少少既奶味 件蛋糕真係超好食😋😋😋 配埋哩個香檳同frd係度吹下水都幾enjoy.份量唔太多 可以當飯前飯後甜品呢 食完少女心即刻返晒黎😛😛😛😛竹鶴17年威士忌朱古力 配 咖啡 $98.成日去日本d朋友都叫我望下哩隻竹鶴17年既酒 但我次次都見唔到😅估唔到係luna cafe竟然試到哩個有$都未必買到既味道🤣🤣🤣🤣.哩個set係專為男士而設 粒朱古力酒味其實幾濃列 一啖咬落去有少少”那那”地既感覺 其實本身竹鶴17年既價錢頗高 成$2000 枝 果然係有返咁上下質素😛😛😛😛.其實粒朱古力都幾好食 加埋杯咖啡應該幾飽下 哩個情侶set其實都岩同朋友一齊分享 都一樣咁sweet♥️
竹鶴17年威士忌朱古力 配 咖啡 $98