間中都會嚟呢度食lunch,近排見到佢新出左雞白湯拉麵,係自家熬製嘅雞白湯,又好似幾吸引🤩我哋叫咗慢煮日本雞胸肉雞白湯拉麵🍜同慢煮叉燒雞白湯拉麵🍜拉麵賣相幾吸引,有紫菜有筍有糖心蛋,再加啲蔥點綴吓,見到已經好想食🤤雞白湯幾清甜,唔會太油膩,拉麵嘅麵質唔錯,軟硬度剛剛好,而且份量都唔少,慢煮叉燒同慢煮雞胸肉都好腍,叉燒肥瘦適中👍🏻老闆話,因為平時要拆雞肉做串燒,所以剩返好多雞骨,所以就用嚟熬雞白湯,所以每日限量50碗,仲要得lunch hour 12點至2點先有,個雞白湯係完全自家製,飲晒成碗都唔怕😋我哋仲叫咗鹽燒日本雞翼串同鹽燒日本雞腿肉串,串燒都燒得非常好食,仲要第二串半價添,不過驚午飯食得太飽之後返工會瞓着,唯有下次夜晚先至食多啲啦🤤

5 分鐘 (堂食)