2024-06-24 147 瀏覽
我相當鍾意嘅PHI Cafe開到元朗啦,所以即刻搵元朗嘅朋友一齊同我去試吓,樣樣嘢都唔錯漢堡扒全日早餐:呢款全日早餐嘅配料相當豐富,漢堡扒厚實多肉,煙三文魚新鮮好食,旁邊嘅麵包充滿牛油嘅香味,落埋糖漿更加吸引,牛油果嘅熟度亦都啱啱好鮮龍蝦意大利飯:意大利飯上面滿滿都係好嘅龍蝦肉,龍蝦肉爽口,意大利飯嘅龍蝦汁亦都相當好食,應該都落咗忌廉,飯嘅口感幾好經典英式伯爵茶梳乎厘:糖漿都充滿咗伯爵茶嘅香味,疏乎厘空氣十足,而且有蛋香,如果雪糕可以多一啲就更好啦斑蘭椰子咖啡(凍):呢款嘅咖啡底就偏酸,不過加上椰子中和左一下,相當清新暖泡沫鮮奶:朋友揀咗玫瑰嘅口味,就係玫瑰加鮮奶嘅感覺,不過就覺得甜咗啲