2023-08-07 30 瀏覽
上個禮拜突然之間好想食肉骨茶,就搵到呢間,價錢都幾實惠🥺👍🏻👍🏻入到去即刻嗌咗碗肉骨茶,有分幾款,仲有唔同部位,例如豬肝、豬肚等,我哋就嗌咗精選排骨,一嚟到有三大條排骨,都只係$76,味道方面都幾重胡椒味,仲配埋油炸鬼,真係超級正宗啊。聽講呢一間餐廳嘅麻辣香鍋都幾出名,所以就一次過試埋😜,又幾出乎我意料之外好食喎😋,同出面正宗嘅冇任何分別😂,我哋叫咗午餐肉、土豆、鮮魷、牛柏葉同墨魚丸,嗌咗微辣都有啲料到😂😂但係我會班第一俾午餐肉🥹🥹🥹真係超級好食,牛柏葉都同個麻辣香鍋好夾😍其他都OK👍🏻👍🏻小食方面,屋企人鍾意食豬大腸,所以揀咗滷水豬大腸,點知原來佢墊底仲有幾嚿豆腐,超級好食同入味😋😋👍🏻,豆腐夠晒滑😝,豬大腸雖然好肥,但係入口完全唔覺得嚟,一嚿一嚿擺入口好快就食晒成碟啦😍😍為咗睇落健康啲🥶😂,就嗌多咗個馬來風光(馬拉盞炒通菜),本身以為佢$58正常size,點知係超!級!大碟!我哋完全食唔晒😫真係超級抵食,同埋超級入味,呢啲必叫!!嘢飲就嗌咗龍鳳檸檬可樂同雪碧👍🏻👍🏻總結嚟講都幾推介呢一間,而且老闆好似係新加坡人✌🏻感覺超級正宗👍🏻👍🏻👍🏻

嘢飲就嗌咗龍鳳檸檬可樂同雪碧👍🏻👍🏻