2020-06-01 258 瀏覽
自從上次食過一次之後,真係覺得好有特色,仲好好味,所以約咗朋友係呢區食飯,出西鐵站時見到又有買五送一,所以又去買,今次見到有新款味道,所以又去買黎食⋯⋯上次食過嗰D味道仍然保持到水準,好味道😋尤其係金沙芋泥同黃金流沙呢兩款味道我較為喜愛,所以一定倉買呢兩款,🤗今次我買咗D新口味有三款:1-燻雞起司🧀️牛角包🥐—-燻雞味道又真係幾夠煙燻香,味道確實不錯,呢個新口味牛角包🥐唔錯⋯⋯2-牛奶糖可頌牛角包🥐——-牛奶糖味配牛角包🥐,味道我覺得唔係好配合😅3-炙燒明太子牛角包🥐——-呢隻味道仲彌普,味道就怪怪,完全唔覺得食更明太子,唔知咩味,就是一種怪怪的味😫所以今次呢三款,隨咗燻雞🐔牛角包🥐之外。其他果兩款我都唔會再買🙄所以今次我比既分數只係比呢兩款味道😶

今次我買咗D新口味有三款:

所以今次我比既分數只係比呢兩款味道😶