2011-04-12 11 瀏覽
新奇刺激好味o向附近食完飯之後當然要加多個飯後甜品啦~~~ 行下行下O黎到門口, 完全俾個炸雪糕吸引左, 於是就入去試一試 炸雪糕: 今日只係得綠茶同士多啤梨雪糕俾我地揀, 於是我地就要左前者, 其實最想食係最普通O既雲呢拿味, 點知冇啊~ 一O黎到, 我覺得佢似D泰式串燒o既炸皮蛋, 真係好似, 不過D內涵就唔同左色O者---> 變左綠色!!! HAHA~~~ 一上碟係一開4, 好靚好整齊咁排好, 我地當然要趁"凍"食啦~~~ WAKAKA, 一咬落去, 個外皮係脆架, 而且炸到好乾身, 又夠金黃, 火喉控制得唔錯, 跟住第二咬就咬埋D冰凍O既雪糕, WOW, 好刺激呀, 雙重口感, 外暖內凍, 過癮!!! 不過最好多D人share呢個甜品, 因為一個人食的話d內涵會好快無哂嫁椰皇甜品~~~ lee個更正, 完全係5種口感呀!!! 因為入面有: 1)珍珠 2)海底椰 3)蘆薈 4)椰皇肉+椰皇糖水 5)燕窩 lee個真係好好味, 我本身都幾鍾意食d椰皇燉品, 因為一o黎好清甜, 而且又滋潤!!! 同埋lee個配搭真係第一次食, 啖啖配料, 咩口感都有, 硬o既軟o既, 又有咀
新奇刺激好味

lee個真係好好味, 我本身都幾鍾意食d椰皇燉品, 因為一o黎好清甜, 而且又滋潤!!! 同埋lee個配搭真係第一次食, 啖啖配料, 咩口感都有, 硬o既軟o既, 又有咀嚼口感, haha~~~ 非常滿足到我lee d對食咁又要求又花心o既人, 而且佢o既甜度控制到, 唔會過甜, 完全o黎自本身椰皇o既甜度, cool!!!! 當然若個椰皇本身唔夠甜的話可能就稍遜囉!!!

大家真係可以睇一睇d相就知有幾多配料啦~

下次想試下其他推介:焗雪山、炸香蕉... ...不過LEE度比較迫啊~坐得唔太舒服!!! 多人食就辛苦D!!!
未開門;P
開門啦~ =)
一開4, 靚啊~
2011-04-09
$35 (其他)
未開門;P
開門啦~ =)
一開4, 靚啊~