餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

2022-06-20 81 瀏覽
今日忽然間好想食酸辣嘢, 所以就去咗 ❥⧽ 傷心酸辣粉 ❥⧽ 食lunch 喇。𓊈水煮鮮牛肉 ✧ 傷心酸辣粉 ✧ 涼拌黑木耳𓊉水煮鮮牛肉好嫩滑呀, 味道香濃, 但唔會太嗆喉。酸辣粉有肉碎, 花生同炸菜喺面, 薯粉煙韌, 如果覺得太辣, 可以食涼拌黑木耳中和返。𓊈自選麻辣串串𓊉我揀咗20串, 小辣, 有泡椒肥牛, 香茜肥牛, 芝士豆腐, 滑牛肉, 豬腩片, 豬大腸, 花枝丸, 牛肚, 豬皮, 魷魚, 黑木耳, 薯仔片, 豆皮, 豆卜, 青瓜。每串都係一件/ 一片, 可以一次過試曬好多唔同種類嘅嘢食, 好正。𓊈酸辣土豆絲 ✧ 涼拌炸醬晶絲薯粉𓊉涼拌薯粉真係好好味, 份量十足。酸辣土豆絲整得好爽脆惹味。✧✧ 整體食物都好食呀, 辣到我流曬鼻水, 正。

𓊈水煮鮮牛肉 ✧ 傷心酸辣粉 ✧ 涼拌黑木耳𓊉

𓊈自選麻辣串串𓊉

𓊈酸辣土豆絲 ✧ 涼拌炸醬晶絲薯粉𓊉
涼拌薯粉真係好好味, 份量十足。酸辣土豆絲整得好爽脆惹味。

✧✧ 整體食物都好食呀, 辣到我流曬鼻水, 正。
水煮滑牛肉
自選麻辣串串