2024-01-26
上星期裝飾完屋企🏮順便都要入定年貨🎁送長輩👵🏼朋友👫親戚😉新年假期留係屋企都要食😜我哋已經準備好過新年🧨好味又性價比高🥰真係忍唔住要介紹俾大家😋⭐️星味坊烘焙專門店⭐️香港製造🇭🇰新鮮出品👍🏻唔單止麵包好食🥖各款蛋糕出色🎂連賀年禮盒都好出色🥰我哋已經偷偷地開左嚟食🤣真係食到停唔到口🤭🦋❤️蝴蝶酥罐裝全新賀年禮盒登場💞包裝已經好吸睛👀我哋成家都好鐘意食蝴蝶酥🦋佢哋嘅蝴蝶酥又鬆又脆😋 面頭鋪滿焦糖🍬好香牛油味🧈真係一塊接一塊🤭好正🥰🦐❤️櫻花蝦酥罐裝第一次試櫻花蝦酥☺️一打開個盒已經香到不得了🤤估唔到咁好食😚酥條上面鋪滿晒櫻花蝦🌸🦐超濃郁✔️鹹甜味啱啱好🙌🏻新奇又特別🫶🏻必試👍🏻🍳❤️ 原味蛋卷罐裝蜂巢狀蛋卷🥚超級香💕牛油香氣滿溢🧈打開蓋已收經流緊口水🤤酥脆香口☺️勁正✔️🥧❤️布甸蛋撻當日見到熱辣辣出爐🔥忍唔住買返屋企做下午茶🫖好大個又聚手🤣蛋液好滑🥰微焦嘅表皮令到口感大增🙌🏻曲奇皮好香✅唔會過厚😋未買禮盒嘅朋友🥰可以到星味坊入手啊🛍️
送長輩👵🏼朋友👫親戚😉
新年假期留係屋企都要食😜