2024-12-04 589 瀏覽
呢間由佢原址,我已經一直有幫襯開㗎啦,因為佢哋嘅食物質素真係好抵,性價比又好高! 最近知道佢哋搬咗去旺角通菜街嗰度,梗係要支持佢哋啦!我哋兩個女仔share一個主食丼飯,揀咗呢個泰式烤牛扒溫泉蛋丼飯,上面鋪滿晒滿滿嘅牛扒,好多塊好足料啊! 牛味好香,配埋溫泉蛋一齊食,YUMMY !再嗌多咗幾個小食,叫咗一個串燒拼盤,好豐富,有明太子釀雞翼,串燒,翠玉瓜,腸仔,上面有好多燒汁,燒得好好,夠晒火候,有一啲都唔燶,師傅手勢好👍我哋再嗌多個燒扇貝添,上面鋪晒我最鍾意食嘅蒜蓉,仲有芝麻同埋蔥,好香😍  扇貝好大隻,夠晒抵食,呢度都只係$28咋!同埋我哋留意到,佢而家都做緊好多優惠啊,滿200更加送麻辣牛舌添! 正! 夠晒抵,質素又有保證,下次一於再幫襯過!