招聘中
薪金面議
29天前
薪金面議
29天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (富欣花園)
資訊:

2019-06-28 182 瀏覽
有時三哥既水準又真係時好時壞好飄忽😳😳😳😳同好難捉摸好似我屋企樓下呢間店新開頭果幾日真係排到癲曬🐈🐈🐈🐈🐈🐱🐈🐈不過宜家漸漸好少人連晚飯時段亦唔洗排除啦今日剪完頭髮💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️見到唔洗等就入去試下啦正常都係一人一碗麵🍜🍜頂多加一兩個小食因快麵份量相對較多🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜好容易食飽飽!番茄湯米線我一向習慣配10小辣😋但呢個湯機乎完全無辣味番茄味比較格硬🍅開頭食唔太夠味食食下都可以接受清湯豬潤米都唔錯起碼湯底有味唔會似滾水另外黑醋雲耳超級失望首先個汁係白色試問如何黑醋?!另外入口雲耳無味。。。雲耳還雲耳汁還汁一啲都唔入味你話佢油鹽水煮雲耳都得之後個青瓜普普通通無特別🥒大家最好唔好抱太大期望小西灣商場同興華果邊真係好食好多!!!
有時三哥既水準又真係時好時壞

唔會似滾水

另外黑醋
雲耳超級失望
首先個汁係白色
試問如何黑醋?!
另外入口雲耳無味。。。
雲耳還雲耳
汁還汁
一啲都唔入味
你話佢油鹽水煮雲耳都得

之後個青瓜普普通通
無特別🥒

大家最好唔好抱太大期望
小西灣商場同興華果邊真係好食好多!!!