2012-05-11 3 瀏覽
今次睇左OR知道GO GO CURRY開左新店係銅鑼灣, 放左學約埋友人去試新野..7時半左右到達, 店舖細細只有一排對牆/廚房既椅子,另外最盡頭有一張4人枱既座位, 地方絕對細整間店最多有12-16坐位.可以位置關係當晚都唔算多人唔需要排隊.先買點餐及付款, 跟住店員會將食物送上.新張期內, 任何食物都係$55, 不過其實只得3款咖哩飯: 咖哩飯/炸豬扒咖哩飯/炸雞扒咖哩飯, 只是每款都分輕量, 中量, 重量級別(不過重量級只代表飯會多不是代表個炸豬扒會俾多一塊, 如果男士胃口好, 叫一個重量級就會更加慳得多)我地2個女仔都係叫左炸豬扒及炸雞扒輕量級咖哩飯, 等一陣就送上食物, 就算一個輕量級D飯份量一D都唔少, 白飯底再加上咖哩汁最後放上炸豬扒及醬汁, 旁邊有少許生菜絲, 另外枱上有提供任加添配料.先食一啖咖哩飯, 味道唔錯正宗溫和日式咖哩, 絕對一點辣都沒有, 而且米飯一粒粒軟硬適中.只可惜店內主打既炸豬扒就有點令人失望, 豬扒太薄再經過油炸令到成塊肉無肉汁偏乾, 食到邊位更加無味又硬, 反而雞扒就比較好內裡仍保持肉汁不至於好似豬扒炸得過火令到肉汁盡失整體來講, 食物都唔錯特別係

先買點餐及付款, 跟住店員會將食物送上.
整體來講, 食物都唔錯特別係個咖哩飯, 份量其實都偏大.
現階段每次幫襯都會送上一張免費加送贈配料之贈券作下次光顧時用.