餐廳: Puppuccino
資訊:

餐廳都有少少難搵到,其實係將軍澳海旁,近將軍澳大橋!呢間餐廳除咗係pet-friendly之外,甚至有提供寵物食物!夜晚就可以朋友嚟飲吓cocktail~⭐️招牌海鹽黑椒烤雞 (half)$168配黑松露牛油醬汁+$18& 風乾蕃茄阿根廷青醬烤雞不錯,外皮燒得很香脆,雞肉都keep到幾嫩,加上黑松露醬之後更加香!⭐️🦞卡邦尼汁龍蝦尾三文治$168 醬汁係幾好味,但係無卡邦尼嘅味道,覺得除咗龍蝦尾之外,仲可以加多少少配料兩杯Cocktail都係請bartender 幫我地特別調製,熱情果那杯好好飲!

⭐️招牌海鹽黑椒烤雞 (half)$168
配黑松露牛油醬汁+$18