餐廳: Puppuccino
資訊:

2024-09-29 22 瀏覽
帶狗狗黎慶祝佢生日,食物好好食👍,老闆及員工都好好,環境舒服,有sofa坐,星期六晚唔算太多人,餐廳都幾難捱,有兩層仲要有飄雪樂園,會再黎食,支持寵物友善餐廳
2024-09-28
2024-09-26 33 瀏覽
將軍澳最大間,餐點款式最多既寵物友善餐廳。仲有多款寵物專享餐單,主人同愛犬都可以享受美食。餐廳內環境氣氛舒適,員工都好喜歡動物。最正係寵物可以落地周圍識朋友,唔洗上車或坐出面。招牌牛骨髓烤雞意粉👍🏼油脂滿滿,意粉好creamy!

招牌牛骨髓烤雞意粉👍🏼油脂滿滿,意粉好creamy!

2024-09-26
2024-09-20 155 瀏覽
之前預約咗同嗰隻小狗一齊嚟玩雪玩之前喺度嗌咗啲嘢食Turn out 嘢食份量好大而且好食仲有狗仔嘅餐牌整體感覺好良好推薦俾咁多位鍾意休閒靜靜地食嘢,或者鍾意寵物嘅大家
之前預約咗同嗰隻小狗一齊嚟玩雪
玩之前喺度嗌咗啲嘢食
Turn out 嘢食份量好大
而且好食
仲有狗仔嘅餐牌
整體感覺好良好
推薦俾咁多位鍾意休閒靜靜地食嘢,或者鍾意寵物嘅大家

2024-09-07 319 瀏覽
這家寵物友善餐廳讓我和我的毛孩都非常滿意!餐廳提供的牛肉丸是專為寵物準備的,質地鮮嫩,香氣誘人,讓我的狗狗一口接一口,完全停不下來。牛肉的選材非常講究,沒有添加任何人工成分,讓人放心。餐廳的環境也十分舒適,寵物可以在旁邊自由活動,推薦給所有愛寵物的朋友!
2024-09-07
2024-08-23 500 瀏覽
食物好好味,慢煮三杯雞意大利煲仔飯中西fusion好有創意,做得好好,雞好嫩滑,飯非常好味道。煙三文魚紅菜頭牛油果沙律都做得好好味,賣相好靚。還有很多其他菜式都想試,之後一定會再來。環境都好舒服,座位寬闊,整體食得好舒服。
煙三文魚紅菜頭牛油果沙律都做得好好味,賣相好靚。
還有很多其他菜式都想試,之後一定會再來。
環境都好舒服,座位寬闊,整體食得好舒服。
煙三文魚紅菜頭牛油果沙律
2024-08-23
煙三文魚紅菜頭牛油果沙律
早前帶了狗狗來這裡食lunch位置方便、舒適,好近海邊,所以好正食物款式多,亦好精緻我最中意佢嘅pizza!狗狗就好中意佢嘅burger!BTW! 狗狗係可以坐上去人坐嘅櫈度😍非常好(有啲餐廳唔比……)
早前帶了狗狗來這裡食lunch
位置方便、舒適,好近海邊,所以好正
食物款式多,亦好精緻
我最中意佢嘅pizza!
狗狗就好中意佢嘅burger!
BTW! 狗狗係可以坐上去人坐嘅櫈度😍非常好
(有啲餐廳唔比……)
2024-05-09
2024-08-09 437 瀏覽
這家位於市中心的寵物友善西餐廳給我留下了深刻印象。作為一名狗狗奴,我非常喜歡能夠和毛小孩一起用餐的餐廳。進門時,我們被熱情的服務人員迎接,並立即發現整個空間都非常寵物友善 - 有專門的水碗和狗狗零食,還有一個專屬於寵物的休息角落。用餐期間,我點了他們的招牌牛排,搭配紅酒以及时蔬沙拉。牛排煎得恰到好处,肉質鮮嫩多汁,調味也很美味。沙拉的新鮮程度和搭配也非常出色。整體而言,食物品質相當不錯,物超所值。不過最令我難忘的,還是與狗狗一同用餐的愉快體驗。我的柴犬在餐廳裡非常自在,也沒有打擾到其他客人。服務人員也非常友善,主動與牠玩耍互動,讓這頓晚餐格外溫馨。總的來說,這家寵物友善的西餐廳無疑是我的新寵。無論是食物質素還是整體氛圍,都讓我留下了深刻印象。我衷心地向喜愛狗狗的朋友們推薦這裡。

第一次嚟呢間食嘢,環境舒服,地方乾淨衛生!職員10分親切,不論對人或者寵物都一樣,呢度仲有一個真雪樂園,為狗仔提供消暑嘅地方!而且嘢食味道都出色,值得推介!狗仔可以隨便喺地上周圍走,沒有太多限制,作為主人都覺得10分開心!不過最令我難忘的,還是與狗狗一同用餐的愉快體驗。我的柴犬在餐廳裡非常自在,也沒有打擾到其他客人。服務人員也非常友善,主動與牠玩耍互動,讓這頓晚餐格外溫馨。總的來說,這家寵物友善的西餐廳無疑是我的新寵。無論是食物質素還是整體氛圍,都讓我留下了深刻印象。我衷心地向喜愛狗狗的朋友們推薦這裡。
第一次嚟呢間食嘢,環境舒服,地方乾淨衛生!
而且嘢食味道都出色,值得推介!

2024-08-09
2024-08-04 240 瀏覽
這間餐廳,無論狗狗和人都享受這一餐!食物好味有質素!豬肋骨非常好味道。服務質素很好!老闆介紹了很多狗對食物的知識。值得和狗一齊來享用美食非常推薦這間寵物友善的餐廳。
2024-07-01 484 瀏覽
好掛住佢嘅黃油三杯雞煲仔飯… 但真係好失望😞 已經轉咗用雪藏雞😭😭失望… 失望… 失望… 可以放棄啦… 成個感覺即刻變晒,好茶記feel… 但佢價錢係double wor… 唉…
2024-06-26 548 瀏覽
將軍澳海濱長廊嗰邊有唔少餐廳,當中仲有🐶寵物友善餐廳添,天氣炎熱,可以坐室內嘅更加少之又少,不過呢間🌼Puppuccino🌼就可以滿足晒幾個願望,狗狗可以坐室內之餘,原來佢哋地庫仲有一個寵物天地🐶,係一個以真雪打造嘅樂園😍,只要book左時間就可以同毛孩一齊享受雪地嬉戲⛄️,價錢都唔算特別貴嫁,今日本身嚟食個飯,所以唯有下次先啦,呢度嘅位置寬敞,坐得舒服,以西餐為主,仲有狗狗餐添😆🍕Pepperoni Pizza $139 : pizza方面佢有幾款揀,呢一款辣肉腸pizza賣相都唔錯,share嘅話4個人都夠食,餅底唔硬,食落去熱辣辣,有微拉絲添,味道都夠,辣肉腸份量都唔少,價錢適中👍🏻🍔安格斯牛漢堡配薯條沙律 $159 :另外呢份漢堡配薯條,如果一人食一定夠飽,份量都夠👍🏻,burger賣相唔錯,就咁睇層層分明,安格斯牛厚身,食落有肉汁,幾Juicy😋,裏面配有紫洋蔥蕃茄等嘅蔬菜,係幾新鮮,薯條方面都炸到外脆,唔會好油膩😋🦐馬賽海鮮鍋(二人份) $299 :另外職員推介呢一份馬賽海鮮鍋,佢係由龍蝦湯底熬製而成,裏面再配有唔同嘅海鮮,魷魚,大蝦,青口,魚塊同蜆等,賣相特別😍,湯底一定要

🦐馬賽海鮮鍋(二人份) $299 :另外職員推介呢一份馬賽海鮮鍋,佢係由龍蝦湯底熬製而成,裏面再配有唔同嘅海鮮,魷魚,大蝦,青口,魚塊同蜆等,賣相特別😍,湯底一定要試👍🏻,事關精華喺晒裏面,非常濃郁,海鮮都唔錯,夠晒新鮮又大份🙌🏻🙌🏻

🍰Puppuccino繽紛盛宴 $168 :最後叫咗個甜品,呢個繽紛盛宴就咩都有齊,心太軟,cheese cake同埋窩夫,職員好好,見我哋三個人,雪糕本身就得一球,佢送多兩球俾我哋,每個味道都可以試齊啦😆😆

1923 瀏覽
2024-06-22 403 瀏覽
環境方面:這家餐廳佔地面積廣大,採光充足。室內裝潢簡單,用餐區域寬敞舒適。菜單種類:餐廳菜單選擇豐富,不僅有漢堡、意粉等西式主餐,還提供多種寵物友善菜式,如寵物pizza和寵物小吃。食材新鮮,口味豐富。餐點分量十足,無論人還是寵物,用餐都能享受到飽足感。服務質量:服務人員專業熱情,能夠及時為客人解答疑問,提供周到細心的服務。餐點上菜速度快捷,讓客人用餐體驗更加順暢。總的來說,這家餐廳無論在環境、菜品,還是服務各方面都做得非常出色,堪稱是寵物友善餐廳的典範。對於喜歡與寵物共進美食的人來說,這裡無疑是一個不錯的選擇。

2024-06-22
2024-04-20 538 瀏覽
今日落大雨,帶咗柴犬出街。搵到一間寵物友善餐廳,入邊仲有寵物可以食嘅嘢。狗狗食咗寵物雞肉漢堡,佢好快就食晒啲雞肉,佢都覺得好好食。我叫咗一個牛肉漢堡,漢堡夠多汁,牛肉唔會老。最好食係佢嘅薯條,到嚟卜卜脆。我另一個朋友識咗牛骨髓忌廉意粉,估唔到佢係原條牛骨切開左上,仲要比隻匙羹你慢慢整開啲牛骨髓,咁正嘅體驗都係第一次。呢度嘅店員對寵物都好有善,好鍾意同d狗狗玩,亦都成日黎同狗狗打招呼,非常友善!下次都會再黎🤣
2024-04-20 399 瀏覽
餐單很有驚喜,除了有特別國家的菜式(烏魯木齊雞翼)之外,更加有不同的fusion菜(廣東牛坑腩配risotto煲仔飯、花膠海參龍蝦汁意大利粉)。更加驚喜係佢有動物餐單,愛狗人士可以同愛犬一齊品嚐美食。
2024-04-20
生日
  • 巨型豬鞍排配紅菜頭牛油果莎莎
2024-04-01 422 瀏覽
最緊要狗狗鍾意食,肉丸有4粒,可以分俾同伴食,剛煮熟完係熱嘅,要攤凍先俾狗狗食,始終肉丸一定有油份,要求高嘅狗主可以索咗油先餵,地點既優勢係鄰近狗公園,一箭雙鵰,免去舟車勞頓之苦。