上完堂,之後梗係要食返個台式火鍋甜品放題🥘,朋友超中意食別忘了,見到太和站新鋪開張 ,一定要嚟朝聖一下😉店內裝修新式,周圍環境也是以櫻花樹下為主題🌸,配上木系簡約設計,感覺置身於櫻花林內,座位寬闊,感覺舒適優雅👍🏻 用QR CODE落單👍🏻今次由於太過肚餓既關係,所以夜晚食120分鐘既SET B 😋時間充裕,食物選擇多,包括火鍋肉類🐖🐂🐑 、火鍋配料、台式小食炸物、台式手搖飲料🍹🧋、甜品🧇🍰 、雪糕🍦等等,職員會定期幫助收碗碟餐具👍🏻係適合同朋友小聚聯誼👭和回味去台灣旅遊既地方SET B 120分鐘M7澳洲牛🐮set 〔真心推介😋〕 $308火鍋湯底有十款湯底選擇鴛鴦鍋 - 惹味沙嗲鍋&台式壽喜燒👍🏻 不用額外加錢👍🏻 惹味火鍋肉類🥩 6款 - 牛🐮豬🐷羊🐑包括- 澳洲M7牛胸腹、澳洲250穀飼卡樂Beef、精選牛板鍵、西班牙粟飼豬梅片、日本鹿兒鳥茶美豚梅肉、羊肉卷重點食牛和豬為主😬✔️ 澳洲M7牛胸腹〔真心推介😋 〕👍🏻 嫩滑👍🏻 牛味濃郁✔️ 精選牛板腱〔推介😋〕👍🏻 肉質結實👍🏻 牛脂感少✔️ 茶美豚梅肉〔真心推介😋〕👍🏻 薄切👍🏻 有口感👍🏻 嫩滑、肉質鬆軟✔️ 羊肉卷〔真心推介😋〕👍

火鍋湯底有十款湯底選擇

👍🏻 牛脂感少

✔️ 茶美豚梅肉〔真心推介😋〕
👍🏻 薄切
👍🏻 有口感
👍🏻 嫩滑、肉質鬆軟

✔️ 羊肉卷〔真心推介😋〕
👍🏻 濃羊肉味
👍🏻 不羶
👍🏻 薄切,有口感

配 蘭王生雞蛋,一人一隻👍🏻😋
👍🏻 蛋香味濃
👍🏻 嫩滑

另有多款特色火鍋配料: 多款丸類、餃子、台式墨魚滑等等

火鍋配料自助吧🥬
👍🏻 多款新鮮蔬菜,任君選擇
包括:香菇、玉米、生菜等等
另有台灣人必吃的王子麵👍🏻

🧂醬料自助吧:自家制醬油、牛頭牌沙茶醬、胡麻醬、蔥、蒜、芫茜、辣椒
另有 古早味肉燥配白飯任裝👍🏻

✔️ 榴槤炸彈〔真心推介😋〕
👍🏻 外脆内軟
👍🏻 重榴槤味
👍🏻 香甜
另有 台灣香腸、炸番薯條、酥脆香蕉糕、炸春卷等等

甜品🍨
😬必選movenpick 雪糕
👍🏻 朱古力味世一😜
另有 多款台式芋圓仙草凍、雪花冰、窩夫

飲料🧋
✔️ 百香果綠茶〔真心推介😋〕