每次途經K11 Art mall都會見到【君蘭麵包廠】形形色色嘅麵包,原來呢間係九龍區首店,今朝出開尖沙咀做野,於是順便買返啲靚靚麵包同同事一齊食😆鋪頭超多港式風味麵包同曲奇款式選擇,其中忌廉筒仲有6款口味可以選擇😍除左傳統嘅原味,仲有💛菠蘿💚開心果💜紫薯❤️士多啤梨今次揀左開心果味忌廉筒,忌廉質地香滑,甜度適中,一口食到滿滿開心果忌廉再加埋脆皮,太滿足~最特別嘅係【煙肉薯仔筒】🥓🥔酥皮筒香脆,配上綿密薯蓉同咸咸香香嘅煙肉,原來忌廉筒做咸點都咁好食巨大版牛角酥亦非常吸引眼球🤩4款口味包括開心果、黑芝麻、柚子同tiramisu ,牛角酥嘅牛油香更重,加上香滑忌廉一啲都唔會覺得漏,其中開心果味同黑芝麻味嘅香味都好濃郁鋪頭仲有充滿童年回憶嘅自助夾曲奇🍪而家仲推出左萬聖節限定曲奇🎃造型好可愛,有Q版骷髏骨同木乃伊,牛油味非常香濃,味道誘人🤤