2022-10-09 26 瀏覽
✨SOLO UDON ソロうどん✨ @soloudon銅鑼灣新開左間新派日式烏龍麵店,店內全部都係以縷空隔板分隔,獨自享受一人之境既美食🥰我邀請了朋友一齊同我品嘗,可以叫多幾款黎試試🙂 店員好細心咁地指示簽地點樣點餐👍🏻明太子溫泉蛋冷鳥龍麵 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻冷烏龍麵食落有驚喜,店員推冷冬龍麵既口感好爽口,加上明太子及Wasabi 既湯底,冷冬龍麵完全吸收曬湯底既精華,味道層次非常豐富👍🏻😋冷鳥龍麵以外,加配左櫻花蝦芫茜餅天婦羅 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5南蠻炸雞沙律 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5櫻花蝦芫茜餅天婦羅既蝦味好出,炸得酥脆之餘仲好香口😀 南蠻炸雞沙律既雞真係超級Juicy, 配上沙律菜清新,一濃一淡,超推介😍🤤SOLO TEA 炭焙鳥龍 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5因為冇曬其他特飲,所以點左烏龍,估唔到超級甜同回甘😋吉列蝦湯烏龍麵 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5朋友點既係熱湯吉列蝦湯烏龍麵,湯底係熬製12小時既雞白湯底,再製成蝦湯,味道非常濃郁,可惜湯底唔多,好快就飲曬明太子芝士春卷 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5呢個味道濃味咸一點,但係炸得好Crispy 而且熱食果陣仲有拉絲效果,推介大家都點S
✨SOLO UDON ソロうどん✨ @soloudon

明太子溫泉蛋冷鳥龍麵 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

冷鳥龍麵以外,加配左
櫻花蝦芫茜餅天婦羅 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
南蠻炸雞沙律 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5

SOLO TEA 炭焙鳥龍 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
因為冇曬其他特飲,所以點左烏龍,估唔到超級甜同回甘😋

吉列蝦湯烏龍麵 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5

明太子芝士春卷 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5