2021-07-20 23 瀏覽
諗唔到食咩上網search下 搵到呢間係耀華街既潮州菜 上到去原來係酒吧泥🙈仲以為自己去錯左地方🤣睇一睇個餐牌好似好多野想食 然後見到個二人餐好似包左好多野 甘就叫個二人餐😊🥢醃蘿蔔 - 夠酸又爽脆 個人幾鐘意👍🏻🥢椰子煲雞湯 - 有淡淡既椰子味🥥飲完又唔會口渴🥢冰鎮鮑魚 - 幾爽口 但配泰色醬汁搶左鮑魚既鮮味🤔🥢威士忌酒香鵝肝 - 上枱既時候好亮眼😍個whisky好出個味 但唔知係咪酒味比較濃 食唔到個鵝肝有咩味😐🥢金牌滷水獅頭鵝肉 - 個滷水汁唔錯 好夠味!個鵝肉都好入味😋🥢脆炸拼盤配黑松露醬 - 佢有兩舊好似米通甘樣 但咬落原來係蕃薯🍠同紫薯既炸物 仲煙煙韌韌 有d驚喜🥢炒新竹米粉 -個米粉炒得幾香口 同埋可能新竹米粉比較吸味 所以唔會覺得淡口!個人都幾鐘意食😆整體佢又唔算係好出色 但係甘多野食先係$388又會覺得性價比幾高 而且份量唔少❗️有⭐️⭐️⭐️✨

🥢醃蘿蔔 - 夠酸又爽脆 個人幾鐘意👍🏻

🥢椰子煲雞湯 - 有淡淡既椰子味🥥飲完又唔會口渴