4天前 0 瀏覽
呢都嘅食物令人食得開胃,望住個餐廳嘅環境,整個食慾大增。望住個菜單,樣樣都想食,但又喺怕浪費食物,經過投票,最後決定試吓阿間泰嘅TOP【滷無骨豬手】。呢款豬手唔係一般哑禾,口感相營右屬次,肥瘦得宜,真係比我哋驚喜攞叻 複製選取全部 哋一件不漏咁秒殺。泰鹹蛋黃金單骨雞翼就排第二,同豬手形成呢一個美妙嘅配搭,特別嘅鹹蛋黃香酥,同著雞翼肉質嘅鮮美相互映襯𣈱。😋😋蟹肉炒飯帶埋稔輝威壯嘅蟹肉鮮味,與米飯互相咬合,一啖飯,一啖肉,一啖足夠嘅滿足!最後來到呢一款特色甜點-椰汁芒果黑糯米飯,明亮嘅黃色芒果與黑糯米飯形成強烈嘅對比,椰奶嘅香氣伴隨咗每一啖糯米飯,吃落真系正啊😝!食完晚餐後我哋每個人都飽得笑開顏,阿間泰俾到我哋一頓滿意嘅晚餐,我哋每個人都食得好滿足。