位於佐敦德興街嘅Mizu,係一間新派Cafe,以All day breakfast,日式料理同埋西餐為主🍽 環境設室外同埋室內,室外有一片草牆,配合日光,感覺休閑寫意😌室內用咗黃光,加上木系設計,感覺舒適男朋友叫咗個All day breakfast 🍳 勁豐富,勁大碟🤩 個蛋炒得好香好滑👍🏻個包係硬身果種唔係軟棉棉果種,男朋友一般但我好鍾意食😆我就叫咗日式饅魚定食🍱跟餐有蜆肉麵豉湯,漬物同埋沙律🥗同樣都分量十足❤️鰻魚厚身仲啖啖肉,有炭燒嘅味道😌醬汁濃度岩岩口✅配埋紫菜同蛋絲😌口感豐富⚠️重點推介⚠️ 虹吸咖啡☕️鍾意飲咖啡嘅人絕不能錯過比起手沖咖啡,虹吸咖啡會飲到更複雜嘅味道❤️店員推介咗兩種味道比我地1️⃣原產地:Cost Rica Farm: Tarrazu, West Valley 味道帶有蜜糖及黑芝麻味 /個人感:味道偏酸2️⃣原產地 : Colombia Farm: Supremo 味道帶焦糖朱古力味 / 個人感:味道較香濃店員仲會比返咖啡粉你聞感受返個原來味道😌對於咖啡愛好者黎講,真係必須要一試❤️

⚠️重點推介⚠️ 虹吸咖啡☕️鍾意飲咖啡嘅人絕不能錯過
比起手沖咖啡,虹吸咖啡會飲到更複雜
嘅味道❤️店員推介咗兩種味道比我地
1️⃣原產地:Cost Rica
Farm: Tarrazu, West Valley
味道帶有蜜糖及黑芝麻味 /個人感:味道偏酸
2️⃣原產地 : Colombia
Farm: Supremo
味道帶焦糖朱古力味 / 個人感:味道較香濃
店員仲會比返咖啡粉你聞感受返個原來味道😌
對於咖啡愛好者黎講,真係必須要一試❤️

All-day  breakfast
日式饅魚定食